Syväaaltohieronta

Ensimmäinen syväaaltohierontalaite on saapunut Suomeen,


Ruotsissa suunniteltu Syväaalthoito on uusi ja tehokas faskian eli sidekudoksen hoitomuoto joka lisää hevosen liikkuvuutta sekä vähentää kipuja ja lihasjännitteitä
hellävaraisesti ja miellyttävästi.

Hevosen suuri lihasmassa sekä liukupinta lihaskalvossa mahdollistaa syväaaltohieronnan ulottuvuuden suurille alueille. Näin ollen syväaaltohieronnan teho ja tulokset näkyvät nopeammin hevosella kuin esimerkiksi ihmisellä. Syväaaltohieronnan anturi levittää ”aaltoja”ja värähtelyitä ketjuissa sidekudosten läpi suurille alueille. ”Aallot” ravistelevat lihasjumit ja jäykkyydet lihaskalvolta mikä lisää liikettä ja pehmeyttä lihaksissa sekä edesauttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

Koneen aaltomainen tärinä työntää nesteet sidekudoksen läpi palauttaen nestetasapainon sekä auttaen ravintoaineiden imeytymistä ja kuona-aineiden poistumista. Ylirasittuneet tai rasittuneet osat voivat olla painautuneet, ihon ja lihaskalvon ollessa kosketuksessa jolloin esiintyy kireyttä.
Syväaaltohieronnan värähtelyt ja aaltoliike läpäisevät elimistön puolustusmekanismit rentouttaen lihakset. Koneen värähtelyllä on syvästi rentouttava vaikutus, ilman hermojännitettä. Hevoset nauttivat käsittelystä.
Käsittely on hellävaraista, parantaa liikettä ja auttaa tehokkaasti lihas- sekä lihaskalvojännityksiin ja kipuihin.
Syväaaltohieronnalla ollaan saatu hienoja tuloksia Ruotsissa, jossa laite on jo saavuttanut suuren suosion.

Hinta:

60€ hoitokerta


Kaikki hinnat sisältä alv. Inkoo-Siuntio alueella ei matkakorvausta, alueen ulkopuolella hintaan lisätään kilometrikorvaus (0,30 € / km).
Jos samalla talilla on neljä hevosta tai yli, en peri kilometri-korvausta.

Rolf-Göran Bengtsson