CORTAFLEX

Nämä tuotteet Equin Americasta yleensä varastossa, koko valikoima löydät :www.equine-america.co.uk 
Hinnasto

Equine American Cortaflex on markkinoiden myydyin reseptivapaa nivelille tarkoitettu aine!  

Cortaflex auttaa ylläpitämään terveitä niveliä ja liikkuvuutta. Cortaflex on ravintolisä, joka sisältää nivelen omia rakennusaineita kondroitiinia ja glukosamiinia, jotka parantavat nivelnesteen laatua ja voivat estää nivelvaurion etenemistä. Koska pienemmät molekyylit imeytyvät isoja paremmin solukalvon läpi, on Cortaflexiin eristetty glukosamiinin ja kondroitiinin pienikokoiset ja keskeiset molekyylit jotka tuovat keholle rakennusaineita ja stimuloivat kehon omaa glukosamiinin ja kondroitiinin tuotantoa.

Cortaflex on kliinisesti testattu kaksoissokkotutkimuksessa. Tutkimus tehtiin College of Veterinary Medicinessä (Michigan State University), joka on yksi johtavista hevostutkimuslaitoksista maailmassa.

Jauhemainen Cortaflex


Annostus n. 500 kg painavalle hevoselle ensimmäisten 10 päivän aikana 14 g/vrk, jonka jälkeen 7 g/vrk. Suhteuta annos hevosen painoon.
Pakkaus sisältää 7 gramman mitan.454gm g (2 kuukauden ylläpitoannos)

HINTA : 49,90 €

Nestemäinen Cortaflex


Annostus noin 500 kg painavalle hevoselle 30 ml/vrk, jonka jälkeen ennaltaehkäisevänä hoitona 15  ml/vrk.

 
946 ml   
HINTA: 39.90€

Kentucky Liquid Joint Supplement


Nestemäinen ravintolisä nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen, joka sisältää: kondroitiini ja Glukosamiini MSM, C-vitamiini, Bromelain, hyaluronihappo ja ASU.

Saatavana: 946ml,

(2 kuukauden ylläpitoannos.)
HINTA: 35,90€

Glucosamine 10,000 plus MSM & ASU

Vahva glukosamiinivalmiste, jossa mukana MSM ja ASU. Hevosille, nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille hevosille.

Edullisempi vaihtoehto nivelongelmaisille hevosille Glukosamiini 10000 plus MSM & ASU sisältää 10000 mg 99% puhdasta glukosamiinihydrokloridia plus 1650mg MSM per 30gm annos.

Annostus noin 500 g painavalle hevoselle 30 g/vrk (2 mittaa) ensimmäiset 30 päivää, jonka jälkeen 15 g/vrk.


900 g (2 kuukauden ylläpitoannos)


HINTA: 35,90 €

ProPell Plus solution

Propell Plus ® on päivittäin liuos, joka on suunniteltu lisäämään hevosen energiatasoja. Vitamiini- ja hivenainevalmisteessa on paljon rautaa tarvittavien vitamiinien sekä hivenaineiden lisäksi. Ravintolisä palauttaa hevosen elinvoimaisuuden sekä anta tarvittavaa energiaa.
Propell Plus ® voidaan syöttää osana päivittäistä ruokavalioita, ja nostaamäärää ennen kilpailua. Propell Plus ® voidaan käyttää myös hevoselle, jotka ovat toipumassa sairaudesta, ja vanhoille hevosille, kun ne tarvitsevat lisäenergia.


946 ml

HINTA: 22,90€

EVERYDAY vitamiini ja Mineral Supplement

Täydellinen lisäainepuriste kaikille hevosille. Sisältää useita erivitamiineja ja aineineen kivennäisaineita, prebiootteja ja hivenaineita.

1260gm


HINTA: 28,90€

Magnitude

Magnesium vähentää stressiä, jännittyneisyyttä ja tukee hermoston toimintaa, Magnesiumia tarvitaan lihasten toimintaan. Magnesium ja kalsium toimivat hevosen elimistössä yhteistyössä, joten niiden keskinäinen suhde on tärkeä. Magnesium vaikuttaa oleellisesti lihaksistoon, joten varsinkin rankassa treenissä olevat hevoset tarvitsevat usein magnesiumlisää

Suositeltu päiväannos 500kg hevoselle 5g (yksi mittalusikka),. 5g annos sisältää 2700mg magnesiumia ja 125mg kalsiumia. Suhteuta annostus hevosen muuhun ruokintaan, painoon ja käyttötarkoitukseen. Kilpahevosille useimmiten annostus on 2-3 mittalusikallista päivässä.


900gm (6 kuukauden ylläpitoannos)

HINTA: 34,90€

So-Kalm Solution

Nestemäinen rauhoittava joka on ihanteellinen tuote hermostuneille tai
ahdistununelle hevosille ja sitä voidaan käyttää ennen kilpailua. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellan käytettäväksi vähintään 2 tuntia ennen luokan tai ennen kun adrenaliini on käynnissä.


Vaikuttavina aineina L-tryptofaani, magnesiumi ja thiamine.

Pakkauskoko 1l, josta riittää noin kuukaudeksi.

HINTA: 42,90€

V-Biotic

Super konsentroitu V-Biotic on tuote joka on erityisesti suunniteltu antamaan hevoselle tärkeitä vitamiinejä ja kivennäisaineita oikeassa suhteessa, ja jotka muuten saattavat puuttua ravinnosta. Lisäksi V-Biotic sisältää auringonhattu-uutetta immuunipuolustukseen, maustekurkumaa terveelle maksalle, erittäin tehokkaita brobiootteja ja voimakkaita antioksidantteja, sekä ensiluokkaisia ainesosia tukemaan luustoa, kavioita sekä lihaskudosta ja verenkiertoelimistöä. V-Biotic sopii täydennysrehuksia kaikille hevosille. V-Biotic - optimaalista terveyttä ja kuntoa hevoselle.HINTA: 39,90€ 908g

Buteless ® Hight strength

Buteless ® Hight strength on maukas kasviuutteita sisältävä valmiste. Buteless® on vahva ja luonnollinen vaihtoehto vähäntämään lihasjäykkyyttä ja parantamaan liikkuvuutta.Sitä voidaan käyttä lyhyellä tai pitkällä aikavälillä ilman huolia sivuvaivutuksia. Buteless voidaan käyttää yksin tai yhdessä Cortaflexin kanssa. Erityisen hyvä tuote vanhemmille hevosille koska vähäntämään lihasjäykkyyttä ja parantamaan liikkuvuutta

Annostus 15ml


946 ml HINTA: 39,90€

Luonnollinen E-vitamiini sekä seleeni!

E-vitamiinia tarvitaan lihaksiston ja hermoston normaalin toiminnan ylläpitämiseen sekä immuunipuolustuksen tukemiseen.

E-vitamiini toimii antioksidanttina, joka suojaa soluja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta

908 g


HINTA: 35,90€

Vitamin E & Selinium Powder

Ventilator

A natural supplement specially formulated using a unique combination of herbs and natural ingredients to support a clear bronchial system and aid all aspects of respiratory health including the airways and lungs.Available 454gm 1 month supply


HINTA: 38,90€

Mouth & Bit Balm

When liberally applied in the corners of the mouth, or along the underside of the bit, this softening balm will moisturise and protect dry areas of your horse’s mouth. It provides acceptance and comfort of the bit, supporting performance training and helping to achieve a more responsive and happier horse – as well as helping young horses to mouth. Made from a complex blend of natural ingredients which have been chosen for their ability to support the health, suppleness and softness of your horse's mouth. Formulated without animal products, parabens, Polyethylene Glycol, sulphates,
mineral oils, synthetic dyes, harsh irritants or toxic chemicals.

Pieni purkki: 14g

HINTA: 7,90€

Super groom Mane and Tale conditioner

Laadukas selvitysaine harjalle ja hännälle, jouhista tulee silkkiset ja takuttomat.

472ml.

HINTA: 11,90€

Equine American Magic Sheen


Erinomainen tuote jokapäiväiseen hoitamiseen sekä kisoihin valmistautumiseen. Antaa karvalle kiillon ja selvittää jouhet. Magic Sheen antaa myös suojan likaa, pölyä ja tahroja vastaan, jättämättä tahmeaa tai öljyistä pintaa.


750 ml

HINTA: 14,90€

Itchnomore

A soothing skin lotion

For horses and ponies prone to itching. Itchnomore can be applied
directly to one area or diluted to create a soothing all over wash.

Itchnomore soothes irritation, reduces scurfy skin and encourages
healthy hair condition – apply every other day for maximum benefit.

300g

HINTA: 23,90€


An effective coat conditioner

Citronella summer horse spray contains Lanolin and Aloe Vera with essential oils including Citronella, Eucalyptus and Cedar Wood.


Horse Spray will leave your horses coat and skin healthy and supple with
a pleasant Citronella aroma.


HINTA: 22,90€ 1 l