EM

Hyvinvointi lähtee suolistosta, joka pitää koko kehon hyvässä kunnossa ja lisää vastustuskykyä. Esimerkiksi stressi ja huono rehu muuttavat elimistön tilaa ja saattavat johtaa huonojen bakteerien liialliseen kasvuun suolistossa.

Oikeanlainen bakteeritasapaino on avain hyvinvoivaan suolistoon ja sitä kautta myös hyvään vastustuskyvyyn!

EM-A PROBIHORSE

Probihorse on viljelmä luonnon omia mikro-organismeja, jotka yhdessä luovat hyvän pieneliöympäristön.

Monilla eläimillä on ongelma saada riittävästi hyviä mikro-organismeja tavanomaisesta rehusta ja laitumelta. Näitä mikro-organismeja tarvitaan hajottamaan ja sulattamaan rehua, sekä samalla muodostamaan tärkeitä ravintoaineita suolistossa.EM-A Probihorse sisältää fotosynteesi- ja maitohappobakteereita sekä sieniä. Terve suolisto voi tuottaa paremman yleiskunnon ja vähentää sairauksista johtuvia ongelmia. Ulkoisesti mikrobit muodostavat ”suojaavan kalvon” torjuen bakteereita jotka aiheuttavat mm riva ja sädemätä ja muuta bakteeri-infektioita.

EM-A Probihorsea voidaan lisäksi käyttää haavojenhoitoon. EM-A Probihorse on luonnollinen desinfiointiaine, joka on sekä mieto että hellävarainen niin eläimille kuin ihmisillekin.

Hevostallilla EM-Probihorse luo luonnollisen tasapainon ja korkean biologisen monimuotoisuuden. Infektioriski pienenee ja elinvoimaisuus kasvaa.


HINTA: 35,90€ 2l


EM-VITAL

EM-Vital on elävä pre- ja probiootti ja ravintolisä hevosille ja muille eläimille. EM-Vital sisältää hyviä bakteereita, jotka edistävät parempaa terveydentilaa ja vahvaa vastustuskykyä. Elävien mikro-organismien avulla rehun hyödyntäminen ja ruoansulatus paranevat. Vakaa ja hyvä aineenvaihdunta johtaa hyvinvoivaan ja terveeseen eläimeen.


EM-Vital sisältää useita mikrobeja, jotka ainutlaatuisena patentoituna yhdistelmänä edistävät terveellisen suolistoflooran olemassaoloa.


EM-Vital auttaa eläintä tuottamaan korkean hyötysuhteen B-vitamiineja, entsyymejä, aminohappoja ja muita bioaktiivisia aineita.

EM-Vitalin sisältämät mikrobit käyttävät ravintonaan sokeria ja tärkkelystä, millä on tasapainottava vaikutus insuliiniherkkiin eläimiin. Sekoita päivittäin eläimen rehuun tai kivennäislisään

Annostus:

Hevoset: 0,5 – 2 dl

Koirat ja kissat: 1 rkl – 0,5 dl, sekoitetaan päivittäin eläimen rehuun tai ravintolisään.

Säilytetään ilmatiivissä pussissa ja suojattava pakkaselta ja yli 30 asteen lämmöltä. Suositus ei sekoiteta ruokaan yli 2 tuntia ennen tarjoulua!

EM-Vitalia on hyvä käyttää yhdessä EM-A:n.

Lisätietoa tuotteista löytyy www.greenfoot.se.

HINTA: 26,90€ 2kg ( 1 dl annostuksella pakkaus riittää yli 3 kk)